Hierbij een aankondiging van het zomerschaak-toernooi in Leiden:

Alweer voor de zevende keer organiseert de Leidse schaakvereniging Leithen een leuk zomerevenement. Deelname is gratis, gezelligheid staat voorop, de consumpties zijn zeer aantrekkelijk geprijsd!

De opzet is ten opzichte van voorgaande jaren iets gewijzigd: op vijf avonden speelt elke deelnemer telkens drie rapidpartijen (15 min p.p.p.p + 5 sec. increment per zet). Indeling geschiedt volgens het Zwitserse systeem.

De speeldata zijn vijf achtereenvolgende dinsdagen: 10, 17, 24 en 31 juli, en 7 augustus.

Met uitzondering van de laatste avond kunnen in totaal zes byes worden opgenomen, telkens goed voor een ½ punt per bye. Aan de eindstreep ligt er voor de beste zomerschakers nog een prijsje klaar.

Het zomerschaaktoernooi wordt gehouden in De Lepelaar, Apollotoren 2, 2324 DR Leiden. Aanvang 20.30 uur, aanwezigheid om 20.15 uur alsmede tijdig afmelden worden zeer op prijs gesteld.

Aanmeldingen (liefst met vermelding van KNSB-rating) graag naar j.vlak@planet.nl

Meer informatie over schaakvereniging Leithen is te vinden op www.svleithen.nl